Palvelut

 

 

Ilmalämpöpumpun asennus sekä huoltopalvelu

Myymme, asennamme ja huollamme ilmalämpöpumput pääkaupunkiseudulla, Kirkkonummella, Vihdissä sekä Siuntiossa. Tilaa ilmainen kartoituskäynti asennuksesta.
 

 

 

Kiinteistöhuolto

Kauttamme saat monipuolista kiinsteistönhuoltoa. Nurmikonleikkuu, Terassin huolto, korjaus ja rakennus. Maalaus ja remonttityöt niin sisällä kuin ulkona. Tilaa ilmainen kartoituskäynti tai tee kestosopimus kanssamme.

 

 

Puun kaadot

Kaadamme puut sekä pilkomme ne valmiiksi pätkiksi ja vaikka polttopuiksi asti jo niin sovimme.


 

 

Muut palvelut

Teemme myös talvisin lumitöitä ja käytössämme on Valmet 665 traktori etukauhalla. Meidän kauttamme hoituu niin pienen pihan lumenluonti tai isomman piha-alueen auraaminen. Myös pihateiden lanaus onnistuu.

Ilmalämpöpumppu asunnon viilennykseen ja lämmitykseen

Ilmalämpöpumppu lämmittää ja viilentää asuntosi energiatehokkaasti niin talven pakkasilla kuin kesähelteilläkin. Viilennyksen vaatima energia ei syö talvilämmityksessä saatuja säästöjä, vaan kulut jäävät yleensä alle euroon hellepäivää kohti. Jäähdytysasennossa ilmalämpöpumppu poistaa myös kosteutta ilmasta, mikä saa huoneilman tuntumaan entistäkin viileämmältä ja raikkaammalta.

Uusimmat ja laadukkaimmat ilmalämpöpumput toimivat varmuudella myös paukkupakkasilla. Jos kotonasi on takka, Ilmalämpöpumppua on hyvä pitää päällä sitä lämmittäessä, koska se levittää takan lämmön tasaisesti myös muualle asuntoon.


Vuosittainen ammattilaisen tekemä ilmalämpöpumpun huolto takaa laitteen moitteettoman toiminnan ja maksimaalisen energiansäästön. Huolto pidentää laitteen käyttöikää ja varmistaa laitteesi hyvän hyötykertoimen myös jatkossa. Huolellinen sisäyksikön puhdistaminen riittävän usein ennaltaehkäisee myös mahdollisten hajuhaittojen syntymistä.

Asioidessasi meidän kanssa saat halutessasi kaiken kattavan avaimet käteen -paketin! Autamme sinua valitsemaan kiinteistöösi parhaiten sopivan laitteen ja hoidamme kaiken sen toimituksesta asennukseen saakka. Opastamme sinua myös mielellämme laitteen käytössä ja hoidamme tulevaisuudessa sen huollot

Kiinteistöhuolto

Tarjoamme monipuolista kiinteistönhuoltoa nurmikonleikkuusta lumien auraamiseen. Kaadamme puut sekä pilkomme ne valmiiksi pätkiksi ja vaikka polttopuiksi asti jo niin sovimme. Raivaamme myös pensaat ja puskat.

Kysy rohkeasti tarjousta!


  

Kotitalousvähennys

Yksityishenkilöt voivat saada kotitalousvähennystä verotuksessaan kotitaloustyön kustannuksista. Vähennys on enintään 40% toteutuneista työkustannuksista. Kotitalousvähennyksen enimmäismäärä on 2250 €/henkilö/vuosi, joten puolisot voivat saada kotitalousvähennystä 4500€ vuodessa. Vähennykseen liittyy 100 € omavastuuosuus. Vähennys tehdään suoraan maksettavista veroista.

Kotitalousvähennyksen saa tehdä hyvin moninaisista palveluista, kuten normaaleista remonteista, puutarhatöistä esim. vapaa-ajan asunnon kunnossapito- ja perusparannustöistä.